ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Novel Tradition είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο της γαστρονομίας, η οποία καλλιεργεί άγριο κρίταμο στις ακτές του Ιονίου χωρίς καμία χρήση φυτοφαρμάκων (οι συσκευασίες μας αναγράφουν την ένδειξη "προϊόν βιολογικής γεωργικής καλλιέργειας σε μεταβατικό στάδιο" από τον Ιούνιο του 2016).

Αποστολή

Φιλοδοξία μας είναι μέσα από τα προϊόντα μας (φρέσκο κρίταμο και κρίταμο σε ελαφριά άλμη) να συστήσουμε το μοναδικό αυτό συστατικό με την ιδιαίτερη γεύση και τις σπάνιες ιδιότητες σε καταναλωτές και μάγειρες ανά την Ελλάδα αλλά και διεθνώς, εμπλουτίζοντας με την προσθήκη του τη Μεσογειακή κουζίνα.

 

Συνεργασίες

Για τη μεταποίηση του κρίταμου συνεργαζόμαστε με την ΚΩΖΑΤ ΑΒΕΕ. Τα προϊόντα μας διατηρούνται με φυσικά συντηρητικά και παρασκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους, υπό αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις που διαθέτει η ΚΩΖΑΤ, με βάση παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές.

Εξαγωγές

Το 2016 η εταιρεία ξεκίνησε να εξάγει τα προϊόντα της στην Αμερική, την Αγγλία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Φινλανδία.

Εταιρικό Προφίλ

Για την επισκόπηση της εταιρικής δομής της Novel Tradition Foods και τους ισολογισμούς της εταιρείας, κάντε κλικ εδώ.

© 2017 by Novel Tradition Foods.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon